Маффіни без яєць 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами дуже простий і класної ідеєю, як приготувати бананові маффіни без яєць в домашніх умовах. Корисно, смачно і дуже апетитно. Обов'язково спробуйте повторити рецепт.
Це рецепт приготування маффінів без яєць прекрасно підійде тим, хто дотримується посту (а також - вегетаріанцям). Випічка наповнена насиченим смаком банана, вона в міру солодка і дуже ароматна. Сам процес підготовки займе не більше 15 хвилин, а в результаті у вас вийде 8-10 штучок маффинов. Прекрасний варіант корисної випічки до чаю для всієї родини! 
- Борошно - 180 грам
 - Розпушувач - 1.5 чайних ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Банани - 400 грам (приблизно 3 середніх )
 - Цукор - 50 грам
 - Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
 - Сік лимона - 1-2 чайних ложок
 - Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
 

1. Насамперед розігрійте духовку до 180 градусів і підготуйте форму. Дуже зручно використовувати паперові формочки.

2. Наріжте невеликими шматочками банани, додайте до них цукор.

3. Виделкою або толкушкой для картоплі розімніть все в пюре.

4. Ось така однорідна маса вийде в результаті.

5. Влийте рослинне масло. Використовувати в цьому простому рецепті маффинов без яєць можна будь-яке масло без сильного запаху.

6. Перемішайте все до однорідності.

7. Щоб відтінити солодкий смак, влийте сік лимона.

8. Окремо просійте борошно з розпушувачем і дрібкою солі.

9. Невеликими порціями додавайте в бананове пюре, замішуючи однорідне тісто без грудочок. Щоб маффіни без яєць в домашніх умовах були більш ароматними, додайте дрібку кориці або ванілін.

10. Готове тісто розкладіть по формах і відправте в духовку.

11. Випікаються маффіни близько півгодини. Ось і весь секрет, як приготувати маффіни без яєць. Можна подавати їх до столу. При бажанні зверху присипте цукровою пудрою.