М'ясо з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з грибами в будь-якому вигляді виходять смачним блюдом. Їх запікають, гасять. Сьогодні ми просто пожарим гриби з м'ясом. А потім трохи згасимо в сметані. Спробуйте це блюдо.
Кількість порцій: 8-10
- М'ясо (яловичина або свинина) - 800 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком

1. Добре промити м'ясо, трохи обсушити його і нарізати на шматочками невеликого розміру. У сковороді розжарити рослинне масло. М'ясо посмажити, поки воно не підрум'яниться.

2. Овочі вимити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Морква нарізати соломкою. Гриби промити і нарізати часточками. Обсмажити овочі і додати гриби. Смажити протягом 5-7 хвилин.

3. Додати до грибів і овочів м'ясо. Все перемішати. Влити один стакан бульйону в сковорідку. Довести до кипіння. Гасити на слабкому вогні. М'ясо повинно стати м'яким. Додати в сковороду сметану. На маленькому вогні проварити 5-7 хвилин. До м'яса з грибами можна подати відварні овочі або відвареної розсипчастий рис. Прикрасити блюдо зеленню.