М'ясне хе (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати м'ясне хе за оригінальним і дуже простим рецептом. Така закуска приємно здивує домочадців, тому відразу ж приступимо до приготування
Така закуска сподобається домочадцям і гостям. Вона відмінно підійде на повсякденний та святковий стіл. Рекомендую кожній господині випробувати даний рецепт. Готується все досить легко, тому дерзайте і все вийде.
- Морква - 1500 грам
- Яловичина - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Червоний мелений перець, оцет, сіль, цукор, базилік і трохи каррі - За смаком

Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Очищаємо моркву, а яловичину промиваємо.

Яловичину розрізаємо на тоненькі смужки, а морква трьом на тертці хе.

Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо поверх яловичини.

Посипаємо цибулю сумішшю спецій.

Розпалює соняшникову олію і заливаємо мяско і цибулю. Перемішуємо все гарненько і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо одну хвилину.

До м'яса додаємо десертну ложку оцту, роздавлений часник. Все перемішуємо і відставляємо маринуватися на одну годину. Морква змішуємо з цукром і сіллю, мнем руками, щоб морква пустила сік.

Змішуємо моркву і м'ясо. Блюдо готово, залишилося лише настояти його в холодильнику від 2 годин до доби. Смачного!