Рецепт Лосось тушкований фото

Лосось тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ніщо так добре не поєднується як червона рибка і вино - результат порадує самих вибагливих гурманів. Рецепт приготування тушкованого лосося вашій увазі!

Для приготування тушкованого лосося пропоную вам не мудрувати лукаво, а загасити його в білому вині. Ось тільки не варто вибирати дешеве, несмачним вино, воно тільки рибу зіпсує. Біле сухе - це хороший варіант.

  • Лосось - 300-500 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Біле вино - 0, 75 склянки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Борошно - 80 грам
  • Спеції, зелень - За смаком
лосось тушкований - фото крок 1
Лосося поріжте на шматочки невеликого розміру.
лосось тушкований - фото крок 2
Цибуля поріжте півкільцями.
Розігрійте сковороду, додайте вершкове масло, обсмажити цибулю до м'якості і рум'яного кольору.
лосось тушкований - фото крок 3
Поверх цибулі викладіть рибу в один шар.
Часник поріжте, додайте зелень петрушки, можете трохи кореня селери додати.
лосось тушкований - фото крок 4
Наполягати вино, щоб рибку накрило. Додайте спецій до смаку.
лосось тушкований - фото крок 5
Рибка гаситься хвилин 20-25.
Потім відкладіть її на тарілку і приготуйте соус на основі вина, в якому гасили.
Для цього: на сковороді розігрійте борошно, додайте вершкове масло, перемішайте, а потім влийте ополоник-півтора рідини, що залишилася від гасіння.
лосось тушкований - фото крок 6
Помішуючи, готуйте соус, поки не загусне.
Подавати тушкованого лосося можете з рисом. Смачного!

Схожі рецепти