Локшина в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Локшина, приготована в горщиках, володіє незвичайним смаком! А якщо вона виготовлена власними руками - ціни такої страви немає!
Пропоную Вам приготувати домашню локшину в горщиках за цим рецептом. Нічого складного в приготуванні локшини немає, а саме блюдо виходить відмінним!
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Курячі стегна - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Готуємо тісто для локшини: змішуємо борошно і яйце, додаємо трохи води і рослинного масла. Вимішуємо тісто.

2. Загортаємо тісто в плівку і відкладаємо куди-небудь на півгодини.

3. Тим часом нарізаємо курячі стегенця маленькими шматочками.

4. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі, поки не з'явиться скориночка.

5. Дістаємо тісто з плівки і розгортаємо, щоб вийшов тонкий пласт. Ми залишаємо на хвилин 10, щоб тісто підсохло.

6. Потім нарізаємо тонкими смужками. Знову даємо підсохнути.

7. Дрібно нарізаємо цибулю.

8. Так само чинимо з морквою.

9. Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді.

10. Викладаємо обсмажені шматочки курки і моркву з цибулею в горщики, заливаємо окропом. Вода повинна займати трохи більше половини горщика. Солимо і перчимо до смаку. Потім ставимо в духовку.

11. Дрібно нарізаємо зелень.

12. Коли від бульйону почне виходити пар, додаємо в горщики локшину і зелень. Перемішуємо все, накриваємо кришками і залишаємо варитися до готовності локшини.

13. Локшина готова! Смачного!