Легкий полуничний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте смачний пиріг з полуницею до чаю? Раджу придивитися до даного рецептом! Пиріг дуже простий у приготуванні, а результат просто чудовий! Ніжний і ароматний, він не залишить вас байдужими!
Приготувати легкий полуничний пиріг зможе навіть початківець кулінар, рецепт з розряду просто, швидко і смачно! До сімейного чаювання або до приходу несподіваних гостей, така випічка завжди буде актуальна! Урізноманітнити даний пиріг можна будь-якими сезонними ягодами або фруктами, в будь-якому випадку буде дуже смачно. Спробуйте!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 200 грам
- Полуниця - 300 грам

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розтопіть і дайте йому охолонути.

2. З'єднайте в глибокій мисці охолоджене масло, яйця, молоко і цукор.

3. Збийте.

4. Додайте борошно і розпушувач тесту.

5. Збийте все ще раз до однорідного стану.

6. Перелийте тісто в змащену маслом форму для випічки. Присипте попередньо форму борошном або манкою.

7. Зверху рівномірно розподіліть полуницю, розрізавши її навпіл. Випікайте при 180 градусах близько 30-40 хвилин.

8. Легкий полуничний пиріг готовий. За бажанням прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу.

9. Смачного!