Лазанья з сосисками і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Італійська лазіння - це завжди ситне і ніжне гаряче блюдо, в якому можна проявити свій креатив. Берете за основу макаронні вироби, а потім вже додаєте щось від себе. Давайте приступимо!
Наприклад, прочитайте про те, як приготувати лазанью з сосисками і печерицями. Обов'язково зробимо класичний томатний соус, який просочує все шари і дає соковитість з насиченим смаком. Ще уточнення: сосиски використовуються італійські, а не звичайні. Так що якщо їх не знайдете в магазині, то замініть фаршем.
- Моцарелла - 120 грам
- Печериці - 720 грам
- Італійські сосиски - 240 грам (або яловичий фарш)
- Листя для лазаньї - 180 грам
- Помідори - 420 грам (перетерті)
- Багет - 1 штука (маленький)
- Rikotta - 80 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вино - 90 мілілітрів (біле сухе)
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки

1. Підготуйте продукти. Багет розділіть навпіл. Гриби наріжте слайсами, а часник подрібніть. 3/4 частини motsarellи peretrite з rikktoy, додавши перець за смаком.

2. Далі сосиски або фарш обсмажте в розігрітій олії протягом 7 хвилин, постійно помішуючи. 1 ст. Ложку фаршу збережіть для соусу.

3. Потім сосиски приберіть з сковороди, а замість них викладіть 2/3 частини часнику з грибами. Обсмажте їх протягом 5 хвилин. Потім додайте помідори, вино і трави. Гасіть соус ще 5 хвилин. В кінці додайте відкладені сосиски. Перемішайте, вимкніть вогонь.

4. Тепер шарами зберіть лазанью. У форму для випічки влийте частина соусу, потім сирну масу і листи. Зберіть в такому порядку всі складові, щоб в кінці був соус. Зверху натріть сир, що залишився. Випікайте лазанью 20 хвилин під фольгою, а потім ще 10 хвилин без при 200 градусах.

5. В цей час багет змастіть часником і маслом. Надішліть його пекти на 5 хвилин. Потім посипте перцем і сіллю.

6. Подавайте лазанью з багетом. Смачного!