Лаваш з сиром і помідорами на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже проста і смачна похідна закуска. У підсумку виходить соковитий гарячий бутерброд!
Ріжемо лаваш, сир і помідор. Загортаємо конвертиками і смажимо на багатті або на мангалі до скоринки. Готово!
- Лаваш - 1 штука
- Помідор - 0, 5-1 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуємо продукти. У мене помідор дуже великий, тому вистачило однієї половинки.

Поріжте шматочками сир, а помідор - широкими часточками.

Лаваш поріжте на 4 частини. На кожну частину кладемо помідор, сир, сіль, перець.

Звертаємо конвертиком.

Розведіть вогнище (або скористайтеся мангалом). Покладіть на решітку конвертики, і смажте до красивої скоринки. Щоб скоринка була глянсовою, можна змазати яєчним жовтком.

Не забувайте перевертати лаваш. Як тільки диплом зарум'янилася, зніміть з багаття. Готово!