Лаваш з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна закуска на сніданок, обід або вечерю - лаваш з начинкою з крабових паличок, сиру і часнику. Приготувати таку страву не важко, спробуйте - і переконаєтеся в цьому самі. Рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування лаваша з крабовими паличками. Моє блюдо складається з трьох різних начинок. Перша - (сир + часник + майонез), друга - (яйця + кріп + майонез), третя - (крабові палички + майонез). Змащуємо лаваш начинкою з сиру і часнику, зверху викладаємо другий лаваш, щільно його притискаємо. Далі викладаємо яєчну начинку і на неї - останній лаваш з крабовими паличками. Скручуємо лаваш в рулет, загортаємо його в харчову плівку. Розміщуємо закуску на кілька годин в холодильник для застигання. Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Хай щастить!
- Лаваш - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 250 грам
- Яйця - 5 штук
- Кріп - За смаком
- Крабові палички - 300 грам
- Майонез - За смаком
Краще вже приготувати лаваш з декількома начинками. Для першої начинки: змішуємо подрібнений часник з тертим сиром і майонезом.
Для другої начинки потрібно натерти на дрібній тертці варені яйця, додати подрібнений кріп і майонез.
Приготуємо третю начинку. Трьом на тертці крабові палички, а потім змішуємо їх з майонезом.
Розкладіть на столі лаваш, змастіть його сирною начинкою, рівномірно розподіливши її по поверхні.
Зверху кладемо другий лаваш, злегка приминає його качалкою і викладаємо начинку з яєць і зелені.
Викладаємо третій лаваш, злегка приминає, розподіляємо начинку з крабових паличок.
Щільно скручуємо лаваш в рулет.
Загортаємо рулет в харчову плівку або фольгу і кладемо в холодильник на 2-3 годину.
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!