Лаваш по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви на дієті, то не потрібно обмежувати себе в усьому, важливо їсти правильно приготовлені продукти. Розповім вам про те, як приготувати лаваш з Дюканов, який випікаю в духовці.
Зовні такий лаваш дуже схожий на звичний нам тонкий вірменський лаваш. Випікають його в духовці на деку з пергаментом. Лаваш можна використовувати замість хліба, для закусок, наприклад, з сиром, з сиром і зеленню та іншими продуктами. Є його можна відразу або після охолодження, а також його можна зберігати кілька днів.
- Сир - 150 грам(0% жирності)
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 100 грам
- Сіль - За смаком (на кінчику ножа)
1
Сир розімніть вилкою, вбийте до нього яйця і влийте воду, гарненько розмішайте.
2
Посоліть трохи і поступово додайте крохмаль, замісіть тісто ложкою. Залиште його на півгодини.
3
Умовно розділіть тісто 4 частини. Деко застеліть пергаментом, вилийте ¼ частина і ложкою розподіліть по всій поверхні.
4
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 10-15 хвилин, перевіряйте на готовність по виду.
5
Виконайте те ж саме з рештою тестом, смачного!