Квасоля в воке
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля в воке - це простий і при цьому неймовірно смачний китайський гарнір. Приготувавши його з соєвим соусом, гострим імбиром і цукром, ми отримаємо яскраве блюдо, яке можна подати з м'ясом або рибою.
Є багато причин любити китайську кухню, але особисто мені вона найбільше подобається за те, що всі страви в ній готуються дуже швидко. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити квасоля в воке - отличнейший гарнір з яскравим смаком і приголомшливим ароматом. Насправді це блюдо можна їсти і як самостійне, воно і так дуже смачне, але я зазвичай готую квасолю в воке в домашніх умовах і подаю її з м'ясом або рибою.
1) Отже, наливаємо в вок рослинне масло і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло гарненько розігріється, викладаємо в вок квасоля і смажимо її приблизно 1-2 моменти, помішуючи. Після цього перекладаємо квасоля на тарілку, застелену паперовим рушником.
2) Тепер нам потрібно вилити з вока зайве масло, залишивши в ньому тільки близько двох столових ложок, і повернути вок на вогонь. Невеликий шматочок імбиру очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, викладаємо імбир в вок і смажимо його 1-2 хвилини.
3) Потім ми знову відправляємо квасоля в вок і додаємо до неї цукор і соєвий соус, перемішуємо все і буквально через хвилину знімаємо вок з вогню.
Готову квасолю ми подаємо до столу, посипавши її кунжутом. Приємного всім апетиту!
- Фасоль стручковая - 450 грам
- Соус соєвий світлий- 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Імбир свіжий нарізаний - 1-1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 175 мілілітрів
- Кунжут - За смаком (для подачі)
1) Отже, наливаємо в вок рослинне масло і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло гарненько розігріється, викладаємо в вок квасоля і смажимо її приблизно 1-2 моменти, помішуючи. Після цього перекладаємо квасоля на тарілку, застелену паперовим рушником.
2) Тепер нам потрібно вилити з вока зайве масло, залишивши в ньому тільки близько двох столових ложок, і повернути вок на вогонь. Невеликий шматочок імбиру очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, викладаємо імбир в вок і смажимо його 1-2 хвилини.
3) Потім ми знову відправляємо квасоля в вок і додаємо до неї цукор і соєвий соус, перемішуємо все і буквально через хвилину знімаємо вок з вогню.
Готову квасолю ми подаємо до столу, посипавши її кунжутом. Приємного всім апетиту!