Курячий суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситний, смачний і ароматний курячий суп в хлібі в домашніх умовах готується дуже просто. Рекомендую урізноманітнити своє меню перших страв ще й цим! Успіхів і гарного дня!
Хочу поділиться з вами способом, як приготувати курячий суп в хлібі, щоб він вийшов корисним, смачним і ситним. Ось тільки діти не завжди його хочуть їсти, так як він виходить блідим на вигляд. А ось в хлібних тарілочках отримаємо гарний і апетитний помаранчевий супчик. Хай щастить!
- Курка - 1 штука
- Булочки круглі - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Підготуємо інгредієнти.

2. Курку, цибулю і моркву відварюємо до готовності. Час - якщо курка цілком, півгодини - якщо порізати курку дрібненько.

3. Відціджуємо бульйон. На сковороді обсмажуємо борошно, а потім додамо два ополоника готового бульйону і доводимо до кипіння.

4. Овочі і курку подрібнюємо в блендері, домішуємо до бульйону. Потримаємо на слабкому вогні 5 хвилин. Солимо, перчим, додамо спеції.

5. З хліба вирізаємо тарілочки, в духовці їх 10-15 хвилин запікаємо. Розливаємо суп по тарілочках і подаємо!