Курячий суп простий
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося гарячого, але не знаю, , що можна швидко і легко приготувати? Рекомендую вам рецепт курячого супу простого. Це дуже поживний і легкий супчик для всієї родини на обід або вечерю.
Дивіться, як приготувати курячий суп простий. Для цього ви можете заздалегідь відварити курку, тоді у вас під рукою буде бульйон. До речі, готовий бульйон ви можете зберігати до пари тижнів в морозилці. Крім лука, морквини, селери і пастернаку, ви можете додати будь-які інші овочі за смаком. Бульйон у мене був заготовлений окремо, а ось курячі грудки я вирішила запекти з спеціями. Також грудки можна попередньо відварити.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 4 штуки
- Пастернак - 2 штуки
- Стебло селери - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Куряча грудка - 2 штуки
- Бульйон курячий - 1, 5-2 L
- Сіль, перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти. Відваріть до готовності курячу грудку. Також її можна запекти в духовці.

Поріжте всі овочі невеликими кубиками.

У каструлю налийте оливкова олія, обсмажте на ньому овочі, додайте приправи і спеції за смаком. Потім влийте бульйон, дайте закипіти і додайте рис.

Поки вариться рис, поріжте готову курку на шматочки.

Для 5 хвилин до готовності додайте курку. Накрийте потім каструлю кришкою і дайте настоятися.
Подавати готовий курячий суп простий можете з сухариками, грінками або просто скибочкою хліба. Смачного!
Подавати готовий курячий суп простий можете з сухариками, грінками або просто скибочкою хліба. Смачного!