Курячі котлети в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт знаком мені вже давно. Дуже зручний. Як відомо, куряче м'ясо м'яке і піддається блендеру. Можна не використовувати м'ясорубку.
Фарш для цих котлет готуємо в блендері. Маса виходить однорідною, але трохи рідкої, тому для того, щоб викласти котлети в сухарі, використовуйте ложку.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка(250 мл)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія для смаження - 100 мілілітрів

Ріпчасту цибулю очистити, перебити в блендері. Якщо робити це одночасно з м'ясом, то шматки цибулі будуть занадто великими.

Наріжте м'ясо курки. Складіть в блендер і перебити до стану фаршу. На самому початку це буде зробити складно, але якщо підливати по трохи молоко, то маса стає зручніше в роботі.

Влийте молоко. Додайте сіль, спеції. Замість звичайного розмоченого хліба я кладу в сам фарш 3 ст. Ложки панірувальних сухарів і знову збиваю. Такий хліб краще в фарші. Зовсім гірчить і немає неприємного відчуття, що котлета з хлібом.

З отриманого фаршу сформуйте котлети. Фарш занадто рідкий. У миску насипте трохи панірувальних сухарів. Столовою ложкою наберіть порцію фаршу. Обваляйте в паніровці. Викладіть готові котлети на гарячу сковороду і обсмажте з двох сторін. Після того як перевернули, накрийте котлети кришкою і дайте пропаритися.

Подайте до столу з овочами. Можна приготувати легкий овочевий салат. Смачного!