Рецепт Куряча печінка в соусі з каррі фото

Куряча печінка в соусі з каррі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Пропоную ще один варіант приготування ніжної курячої печінки, на цей раз в соусі з каррі. Подати цю страву можна зі свіжими овочами, зеленню, картопляним пюре або пастою, каси.

Отже, розповідаю, як приготувати курячу печінку в соусі з каррі. Перед початком процесу, обов'язково вимийте печінку, видаліть все зайве. Якщо на печінці жовч, то такі шматочки краще викинути відразу, інакше все блюдо буде гірчити. Зверніть увагу на колір печінки, здорова печіночку має приємний темно бордовий колір, без світлих плям або крововиливів. Таке ароматне і смачне блюдо з печінки точно оцінять ваші близькі!

  • Куряча печінка - 600 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія без запаху - 2 Ст. Ложки
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, вимийте печінку. Приступимо!
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 2
2. Поріжте печінку на половинки. Додайте сіль, перець, борошно і перемішайте.
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 3
3. На сильному вогні обсмажте печінку (я використовувала дві столові ложки рослинної рафінованої олії).
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 4
4. Зменшіть вогонь, покладіть нарізану цибулю, перемішайте і смажте 5 хвилин.
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 5
5. Влийте вершки, додайте каррі, перемішайте і тушкуйте 10-12 хвилин при слабкому кипінні.
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 6
6. Куряча печінка в соусі з каррі готова!
куряча печінка в соусі з каррі - фото крок 7
7. Посипте зеленню (у мене зелена цибуля) і подайте до столу з овочами.

Схожі рецепти