Куряча печінка в соусі з каррі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную ще один варіант приготування ніжної курячої печінки, на цей раз в соусі з каррі. Подати цю страву можна зі свіжими овочами, зеленню, картопляним пюре або пастою, каси.
Отже, розповідаю, як приготувати курячу печінку в соусі з каррі. Перед початком процесу, обов'язково вимийте печінку, видаліть все зайве. Якщо на печінці жовч, то такі шматочки краще викинути відразу, інакше все блюдо буде гірчити. Зверніть увагу на колір печінки, здорова печіночку має приємний темно бордовий колір, без світлих плям або крововиливів. Таке ароматне і смачне блюдо з печінки точно оцінять ваші близькі!
- Куряча печінка - 600 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія без запаху - 2 Ст. Ложки

1. Підготуйте продукти, вимийте печінку. Приступимо!

2. Поріжте печінку на половинки. Додайте сіль, перець, борошно і перемішайте.

3. На сильному вогні обсмажте печінку (я використовувала дві столові ложки рослинної рафінованої олії).

4. Зменшіть вогонь, покладіть нарізану цибулю, перемішайте і смажте 5 хвилин.

5. Влийте вершки, додайте каррі, перемішайте і тушкуйте 10-12 хвилин при слабкому кипінні.

6. Куряча печінка в соусі з каррі готова!

7. Посипте зеленню (у мене зелена цибуля) і подайте до столу з овочами.