Курка по-китайськи з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше в традиційній китайській кухні для приготування однієї страви використовується безліч інгредієнтів. Але сьогодні я пропоную вам приготувати більш адаптований для нас варіант курки з гарніром.
Рецепт приготування курки по-китайськи з рисом, який ми будемо сьогодні використовувати неймовірно простий, але саме цим він і підкуповує. Коли я перший раз у своєму житті вирішила приготувати даний китайське блюдо, то після нього у мене залишилося багато інгредієнтів, які довгий час стояли без діла, адже їх досить важко вписати в повсякденну кухню. Але з цим простим рецептом курки по-китайськи з рисом такого не буде, адже для його приготування нам знадобиться мінімум продуктів, а результат при цьому буде приголомшливий, повірте мені. Так що вирушаємо в магазин, якщо у вас чогось зі списку не вистачає, і сміливо приступаємо до приготування повноцінного ситного і смачного вечері в китайському стилі.
- Куряче філе - 500 грам
- Соус соєвий - 200 мілілітрів
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сухе біле вино - 2-3 Ст. Ложок
- Мал - 150 грам
- Сіль - За смаком






