Курка по-єгипетськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікаве і просте в приготуванні блюдо. М'ясо обсмажується з овочами і запікають у духовці з рисом. Підійде на обід, вечерю або навіть святковий стіл. Легко, швидко і дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування курки по-єгипетськи. М'ясо обсмажуємо з овочами на сковороді, додаємо рис, заливаємо зверху водою і запікаємо в духовці до готовності. Подаємо страву на стіл, присипавши подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Мал - 400 грам
- Морква - 250 грам
- Цибуля - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Для початку необхідно дрібно нашаткувати цибулю, а морквину натерти на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі, до м'якості.
Потім додаємо шматочки порізаного курячого філе і обсмажуємо все разом 20 хвилин. Подрібнюємо часник, кладемо його на сковороду, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Викладаємо м'ясо з овочами в форму для запікання.
Другим шаром викласти рис і залити все водою так, щоб вода все покривала. Запікаємо в духовці 40 хвилин, при температурі 180 градусів.
При подачі на стіл, присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!