Курка на сковороді з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курка на сковороді з сиром - звучить досить тривіально? Тоді дивіться даний рецепт і надихайтеся. Ми будемо готувати супер апетитне блюдо, щось в стилі київської котлети або ж зраз.
Курка на сковороді з сиром - моя особиста винахід. Я обожнюю експериментувати. Ось і вийшло, що з недоїдених вчора макаронів і свіжої курячої грудки я вигадала нове блюдо, яке всім було до душі. Всім домашнім курка на сковороді з сиром сподобалася і здалася дуже оригінальною. Я залишилася задоволеною Подавати це блюдо можна зі свіжими овочами, так як гарнір вже особливо не потрібен. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 1 штука
- Відварені сир з макаронами - 200 грам
- Тертий сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка

Грудку розрізаємо вздовж на кілька шматочків (у мене вийшло 6 штук) і злегка відбиваємо. Солимо і перчимо з двох сторін. У центр кожного шматочка кладемо начинку з макаронів з сиром і додаємо ще трохи тертого сиру.

Звертаємо і красиво зав'язуємо ниточкою.

У зручній мисці збиваємо яйце, додаємо борошно і панірувальні сухарі. Все перемішуємо і опускаємо в суміш нашу котлетку.

Нагріваємо сковорідку, вливаємо на неї масло і обсмажуємо котлету з усіх боків по 3-4 хвилини до появи апетитною скоринки.

Подаємо до столу. Смачного!