Курка на мангалі цілком
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте пікнік на природі і не знаєте, що приготувати? Зробіть курку на мангалі цілком. Це досить просто, а результат приголомшливий. Обов'язково раджу взяти ідею на озброєння!
Завжди можна експериментувати з маринадом і спеціями, щоб отримати ідеальний смак. Курочку я рекомендую акуратно розрізати уздовж, тоді вона добре прожариться, але грати не затискає, щоб сильно її не дефорязикна.
- Курка - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Корінь імбиру - 1 штука (шматочок)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Курочку вимийте, обсушити і акуратно розріжте уздовж.

Викладіть в контейнер для маринування. Посоліть і поперчіть за смаком.

Я використовую класичне тріо - майонез, кетчуп і гірчицю. Ви можете взяти і інші інгредієнти для маринаду.

Додайте очищений і дрібно нарізаний часник і імбир.

Акуратно все перемішайте і приберіть в холодильник на 2-3 годину, а краще на ніч.

Ось в такому вигляді найкраще смажити курку на мангалі цілком. Викладіть її на решітку на гаряче вугілля.

Смажте до рум'яності і м'якості.

Для різноманітності меню на природі - чудова ідея!