Котлети з гороху
(покроковий рецепт з фото)
Хочете забрати в свою кулінарну скарбничку дійсно оригінальне блюдо? Пропоную вашій увазі котлети з гороху - страва, яке точно здивує всіх своїм смаком і простотою приготування.
Якщо хочете здивувати рідних, приготуйте котлети з гороху, тільки не уточнюйте основний інгредієнт цієї страви. Ароматні, смачні, оригінальні котлетки стануть обов'язково зроблять приємне враження на всіх, хто їх спробує.
- Горох - 200 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Базилік - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок

1. Цей простий рецепт котлет з гороху починається з того, що горох необхідно залити водою і залишити години на 2 (можна залишити його на всю ніч).

2. З гороху злити воду і пропустити його через м'ясорубку (якщо горох занадто твердий, то два рази).

3. Цибулини очистити і порізати дрібними кубиками (можна пропустити через м'ясорубку). Кріп і петрушку добре вимити, просушити і також дрібно нарізати.

4. Додати в гороховий фарш цибуля і зелень. Добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Prisиpaty bazilikom і koriandrom (можна замінити іншими улюбленими спеціями).

5. З отриманої суміші виліпити котлетки. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його прогріти.

6. Надіслати котлетки на сковороду і смажити до утворення золотистої скоринки з двох сторін. Готові котлети зняти з вогню і викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир, на пару хвилин.

7. Подавати котлети з гороху в домашніх умовах можна як самостійну страву або з гарніром. Також до них прекрасно підійдуть томатний або сметанний соус.