Конвертики з сиром
(покроковий рецепт з фото)
В якості перекусу на роботі, ситного сніданку або частування для дорослих і маленьких гостей відмінно підійдуть хрусткі і апетитні конвертики з сиром в домашніх умовах.
Рецепт приготування конвертиків з сиром можна повторити також з дріжджовим або листковим тісто, наприклад. Це ситна закуска, яку можна подати до столу з чашкою чаю або кави, а також в якості доповнення до гарячого або першої страви.
- Кефір - 200 мілілітрів
- Борошно - 400-500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сир - 200 грам
- Сир - 50 грам (по бажанню)
- Яйце - 1 штука
- Зелень - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок

1. Насамперед потрібно зайнятися тестом. В кефірі розчинити сіль і цукор, а потім поступово всипати просіяне борошно. Тісто має вийде м'яким, але не липнути до рук. Залишити його на 30-40 хвилин, щоб воно "відпочило" .

2. Цей час можна використовувати для приготування начинки. Сир до смаку натерти на тертці. Також при бажанні сир можна нарізати дрібними кубиками.

3. В цей простий рецепт конвертиків з сиром можна також використовувати сир, щоб начинка була ще смачніше і корисніше. Подрібнити вимиту і обсушену зелень, додати до сиру.

4. Вбити яйце і як слід перемішати. При бажанні начинку можна посолити і поперчити, а також додати спеції.

5. Тісто розкачати пластом і розділити на 2 частини, кожну з яких скачати рулетиком.

6. Нарізати його невеликими шматочками. Тісто розім'яти кружечком і викласти в середину начинку.

7. Акуратно защипнути краю. Конвертики з сиром в домашніх умовах можуть бути абсолютно будь-якого розміру і форми, все залежить від вашої фантазії і вмінь.

8. На сковороді розігріти олію і відправити туди конвертики. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.

9. Ось і весь рецепт приготування конвертиків з сиром. Обсмаживши, їх потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати залишки і масла, і можна подавати до столу.