Кижуч в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ніжне м'ясо червоної риби з вершковим смаком сметанки - це обов'язково треба спробувати, словами всі відтінки смаку не передати. А готується це божественне блюдо зовсім просто.
Ніжна і соковита риба, запечена в духовці в сметані, - це блюдо можна приготувати і в звичайний день, і навіть на свято. Kijuç - це така риба, яка буде смачною в будь-якому вигляді - смажена, парена, запечена. Я навіть не знаю, що потрібно зробити, щоб зіпсувати її А ось підкреслити смак цієї чудової рибки я пропоную вам за допомогою цього рецепта приготування кіжуча в сметані. Вершковий смак сметани змішається зі смаком кіжуча, риба стане ще ніжніше і м'якше… Це дуже смачно! А як приготувати кижуча в сметані ви дізнаєтеся з цього рецепта з фото. Смачної вам рибки!
- Kijuç - 600 грам(4 стейк)
- Крем - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Прованські трави - 2 щіпки

Почистити рибу і нарізати на стейки. Посолити, посипати травами і викласти у форму для запікання.

Ріпчасту цибулю очистити, нарізати підлозі кільцями і викласти на рибу.

Залити все це сметаною і посипати тертим сиром.

Закрити фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.

Потім фольгу зняти і залишити рибу в духовці ще хвилин на 7-10, нехай сир зарум'яниться.