Картопля (сніданок)
(покроковий рецепт з фото)
Популярна серед дітей і дорослих закуска - це картопля фрі. Замість покупного варіант пропоную домашній, як приготувати картоплю (сніданок). Він нічим не гірше покупного. Смачно, просто і економно.
Такий картоплю можна подавати в якості закуски, а також як гарнір, наприклад, до м'яса або бургерам. Використовуйте будь-які за смаком спеції. Картопля краще їсти гарячим, тоді він буде ніжний і м'який усередині. Можна не очищати його від шкірки, тільки гарненько вимийте.
- Картопля - 3 штуки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Спеції до картоплі - 1 Чайна ложка
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком

1. Гарненько вимийте картоплю в шкірці.

2. Викладіть картоплю в миску з крижаною водою і залиште на 15 хвилин. Відкиньте на друшляк.

3. Викладіть скибочки картоплі на серветку, щоб вбралася вода.

4. Перекладіть картоплю у велику миску, полийте оливковою олією.

5. Додайте всі спеції і перемішайте картоплю.

6. Викладіть картоплю на деко для запікання в один шар.

7. Запікайте картопля в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45-60 хвилин, перемішуючи картопля кожні 15 хвилин.