Капуста з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачно, сила-силенна вітамінів і головне - отримуєш насолоду при поїданні. Рецепт капусти з помідорами гранично простий - рекомендую освоїти цю нехитру страву!
Капуста з помідором, на мою думку, найвдаліше поєднання. Помідор додає капусті саме ту кислинку, якої бракує їй. Адже сама по собі капуста ніяка, прісноводний. Скористайтеся цим простим рецептом приготування капусти з помідорами і ви самі здивуєтеся смаку отриманого страви!
- Капуста - 300-400 грам
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (можна взяти зелену цибулю)
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік або оцет - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)

Капусту дрібно шаткуємо. Посипаємо сіллю і, якщо капуста молода, просто перемішуємо. Якщо робимо салат восени - капусту злегка втиснути, так вона стане м'якше.

Помідори миємо й нарізаємо шматочками. Величина шматочків залежить тільки від ваших уподобань:)

Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Я нарізану зелень злегка приминаю ножем - вона пускає сік, стає м'якше і ароматні.

Цибуля чистий, моєму і тонко нарізаємо. Щоб трохи "пригасити" гостроту цибулі, я скроплюю його лимонним соком або оцтом.

Збираємо всі інгредієнти для салату, посипаємо чорним перцем, додаємо майонез, перемішуємо і подаємо на стіл:)