Капуста в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Капуста в горщиках - просте вегетаріанське блюдо з мінімальною кількістю калорій.Подходящее блюдо для овочевого розвантажувального дня, якщо вам не дуже подобаються сирі овочі. Можна подавати на гарнір.
Капуста в горщиках - це своєрідне блюдо-трансформер. Його легко змінити, затоку овочі бульйоном, або додавши трохи м'яса. Головна перевага, що коли ви його готуєте, не треба постійно стежити за процесом готування. Зверніть увагу, що капуста в горщиках готується у власному соку - це не тільки смачно, але корисно. Отже, розповідаю, як приготувати капусту в горщиках - сподіваюся, вам сподобається!
- Капуста - 400 грам
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 15 грам

Приготувати овочі і горщик.

Порізати і пом'яти з сіллю капусту.

Цибулю порізати.

Помідор порізати кружальцями.

Все скласти в горщик шарами, посолити, додати зелень, спеції і запікати при температурі 180 хвилин 40.

Готову страву подати в горщику. Смачного.