Капуста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати капусту на сковороді можна як гарнір, самостійне блюдо або як начинку для пиріжків. Рецепт простий, а виходить дуже смачно!
Ситне, корисне і бюджетне блюдо, яке можна приготувати як зі свіжої, так і з квашеної капусти. Рецепт дуже простий і підійде навіть для початківців кулінарів. Можна за бажанням додати до капусти будь м'ясний фарш, сосиски або обсмажене м'ясо. Простір для фантазії великий, все залежить від ваших уподобань.
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.

Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.

Додайте нашатковану капусту.

Готуйте все разом, періодично помішуючи, доти, поки капуста не пустить сік і не стане м'якою. Після чого додайте томатну пасту, цукор і сіль за смаком.

Гасіть все разом до повної готовності. В кінці за бажанням можна додати мелений перець.

Смачного!