Капуста маринована з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Красиве, смачна страва, яке сподобається вам і всій вашій родині!
Маринована з буряком капуста стане вашим улюбленим блюдом, я в цьому впевнена! Адже готується вона швидко, радує око красивим кольором, та й з'їдається в одну мить, бо дуже смачно. Все що вам потрібно зробити, це купити овочі і не пошкодувати трохи часу. Яскрава, красива і дуже смачна капуста прекрасно поєднується з м'ясними і овочевими стравами. Ну що, похрустіте? Читайте, як приготувати капусту мариновану з буряком. Рецепт капусти маринованої з буряком з фото!
- Капуста - 3 кілограма(1 великий качан )
- Морква - 3 штуки
- Часник - 10-15 зубчиків
- Буряк - 3 штуки
- Вода - 2 L
- Цукор - 1.5 склянки
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Оцет 3% - 2 склянки

Капусту нашаткуйте, морква і буряк натріть на крупній тертці. Викладіть овочі шарами в великі банки (або каструлі).

У кожну банку покладіть порізаний часник.

У каструлі змішайте воду, цукор і сіль, доведіть до кипіння і додайте оцет. Залийте гарячий маринад в банки, закрийте їх і поставте на 2 дня в холодне місце.

Капуста маринована з буряком готова! Смачного!