Кабачки в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки в сметані вас обов'язково здивують - точно слідуючи рецепту з фото, ви з найпростіших інгредієнтів приготуєте дивно смачна страва. Не вірите? Тоді спробуйте самі.
Кабачки в сметані - звучить просто. Дійсно, інгредієнти - дуже прості, технологія приготування - ще простіше. І, Проте, блюдо виходить дійсно ДУЖЕ смачним. Ще один його плюс - воно дуже легко засвоюється організмом і абсолютно не калорійно, тому дозволити його собі можуть і ті, хто пильно стежить за своєю фігурою.
- Кабачки - 2 штуки (десь по 0.7 кг кожен)
- Крем - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Орегано сухий - 1 Чайна ложка
- Перець, сіль - - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки

Кабачок необхідно вимити і нарізати дрібною соломкою.

У сковороді розігріваємо оливкове масло, кладемо туди кабачки. Солимо, перчим, додаємо орегано. roza_ker 8-10 хвилин, помішуючи.

Коли кабачки стануть м'якими - заливаємо їх сметаною, видавлюємо часник, перемішуємо. Зменшуємо вогонь, кабачки накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10-15 хвилин. Якщо використовуєте жирну сметану - додайте трохи кип'яченої водички.

Після закінчення 10-15 хвилин блюдо знімаємо з вогню, воно готове. Подавати кабачки в сметані можна і як окрему страву, і як гарнір.