Рецепт Італійська випічка фото

Італійська випічка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Листкове тісто, Цукіні
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Захотіла спробувати що-небудь з італійської випічки. Мій вибір припав на генуезький пиріг з рікоттою і цукіні. Трохи зусиль - і вуаля: вся сім'я насолоджується відмінним італійським смаком.

Такий пиріг виходить дуже смачним, і тепер я можу запропонувати і вам рецепт, як приготувати італійську випічку. Свіжий смак і чудовий аромат сподобаються кожному, хто спробує цей пиріг. Він відмінно підійде в якості закуски до основної страви або послужить відмінним варіантом для перекусу на роботі в обідню перерву.

  • Cukini - 3 штуки
  • Дріжджове листкове тісто - 500 грам
  • Сир "пармезан" - 50 грам
  • Е"Rikotta" - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Петрушка - 50 грам
  • Базилік - 50 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
1
2 цукіні поріжте півкільцями і обсмажте на суміші оливкової та вершкового масла до м'якості. Третю цукіні теж поріжте, але відкладіть для прикраси.
2
Збийте яйце. Додайте рикотту, сіль, перець, продовжуючи збивання.
3
Змішайте з цукіні.
4
Петрушку і базилік дрібно подрібніть, сир натріть на терку і додайте все в масу з цукіні.
5
На змащену форму викладіть тонким шар тіста. На нього розподіліть начинку. Верх прикрасьте порізаними цукіні.
6
Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти