Гороховий суп зі свининою в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу розповісти, як зробити гороховий суп зі свининою в мультиварці. Блюдо і смачне, і ситне, та ще й готується просто - мультиварка все зробить за вас!
Впевнена, що цей простий рецепт горохового супу зі свининою в мультиварці вам сподобається! Суп дуже ситний і густий - деякі господині в горохові супи навіть картоплю не додають. Втім, смачно і з картоплею, без, так що нехай це залишиться на ваш розсуд. Спробуйте! 
- Горох - 1.5 склянки
 - Свинина - 300 грам
 - Картопля - 3 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Зелень - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

1. Горох краще замочити на ніч у холодній воді напередодні готування. Як розбухне - зливаємо воду і заливаємо в мультиварку 1, 5-2 літра чистої, викладаємо м'ясо і горох. Солимо. Включаємо режим "гасіння" з 2 годину.

2. Картопля, цибулю і моркву чистимо і моєму. Нарізаємо картоплю скибочками, а цибулю та моркву - поменше. Картоплю додамо в суп через півгодини після старту.

3. Цибуля з морквою додамо через годину після початку готування. У мене була морква заморожена, тому я додала її трохи раніше. Додамо спеції і зелень. Чекаємо фінального сигналу.

4. Блюдо готово! Смачного!