Гарбузовий суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Цей «сонячний» супчик з незвичайним поєднанням інгредієнтів безсумнівно буде вам до смаку. Як вам - солодкий суп з м'ясом? Але не лякайтеся, вам сподобається! Син від мене не відходить - просить добавку.
Формуємо і відварюємо до напівготовності фрикадельки, обсмажуємо овочі, додаємо бульйон т фрикадельок і варимо овочі до готовності. Потім використовуємо за призначенням блендер, прямо в порційні тарілки викладаємо фрикадельки, заливаємо супом і подаємо. Восторг сім'ї гарантований. Смачного!
- М'ясний фарш - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Очищена гарбуз - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, мелений чорний перець, перець горошком, лавровий лист - За смаком

Фарш змішайте з яйцем, сіллю, перцем. Вимісити, накатав фрикадельок. Робити це краще мокрими руками, щоб фарш не прилипав. Фрикадельки проваріть хвилин 10 в киплячій воді.

Цибулину дрібно поріжте і пасеруйте в каструлі з товстим дном. Туди ж додайте порізану кубиками моркву. Всі разом обсмажте.

Очистіть, поріжте картоплю. Всипте його до морквині з цибулею і смажте ще 3-4 хвилини помішуючи.

Додайте гарбуз, посмажте ще пару хвилин і додайте томатну пасту.

Овочі залийте водою, також можна використовувати відвар від фрикадельок, додайте спеції і варіть 10 хвилин.

За допомогою блендера суп подрібніть в пюре, по необхідності розбавте водою до потрібної густоти. Додайте фрикадельки, посолити і довести до кипіння.