Гарбузове смузі
(покроковий рецепт з фото)
По-моєму, в смузі можна перетворити все, що завгодно. Тільки не все може бути смачним. Тому обережно ставитеся до екстремальних сполученням. Але іноді вони можуть виявитися вдалими, як тут.
Смак в напої вийшов просто неповторним. З одного боку вершковим, а з іншого пряним. Це завдяки спецій в поєднанні з головним інгредієнтом. Вам я теж пропоную дізнатися про те, як приготувати гарбузове смузі. Воно вегетаріанське, оскільки замішується на мигдальному молоці, і ніякого цукру.
- Мед - 70 грам
- Консервована гарбуз - 240 грам
- Мигдальне молоко - 2 L
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Лід - За смаком

1. В міксер викладіть всі інгредієнти з рецепту.

2. Напій збийте до єдиної консистенції близько 2-х хвилин.

3. Подавайте смузі відразу ж! Насолоджуйтесь!