Фарш для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо улюблені печінкові пиріжки будинку. Завдяки рецептом фаршу для пиріжків вони будуть такими ж смачними як і в дитинстві!
Для приготування фаршу для пиріжків я беру яловичу печінку. Дуже важливо, щоб вона була свіжа, правильно її потішив ми отримаємо дуже соковиту, а не суху начинку. До речі, за таким принципом можна готувати начинку для пиріжків і з м'яса. А готові пиріжки можна як смажити, так і запікати.
- Печінка - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Спеції, олія - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Печінка промийте і наріжте кубиками.

Цибулю ріжемо кубиками, морквину тремо на тертці.

Обсмажте овочі в олії.

Печінка з'єднайте з овочами, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 20.

Коли все приготується, дайте трохи печінки охолонути. Подрібніть все в блендері.
Наш фарш для пиріжків готовий. Можна приступати і до пиріжків. Смачного!
Наш фарш для пиріжків готовий. Можна приступати і до пиріжків. Смачного!