Дріжджове тісто
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена здоба готується на дріжджовому тесті. У кожної господині є свій рецепт і секрети створення тесту. Я поділюся своїм способом.
Бюджетний, пісний і простий - таким виглядає цей рецепт. Тісто наполягають не так довго, як зазвичай, але від цього воно не стане менш пишним. З нього виходять смачні булочки і солодкі пироги, хоча ситна начинка також впишеться. А поки прочитайте про те, як приготувати дріжджове тісто на воді.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода тепла - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1/3 склянки

У чашці перемішайте воду з дріжджами, цукром і 3 ст. Ложками борошна.

Залиште суміш при кімнатній температурі на 15 хвилин.

Після цього додайте олію, сіль і порціями просівають борошно.

Проходять не липке тісто. Залиште його на 15 хвилин. Воно повинно піднятися в 1, 5 рази. А потім продовжуйте готувати.