Деруни з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви, так само як і я, любите таке чудове блюдо з картоплі як деруни, то сьогодні я поділюся з вами секретом, як можна зробити їх смак ще більш насиченим і яскравіше.
На мій погляд, деруни - це дуже смачне блюдо, яке можна готувати як взимку, так і влітку, і воно завжди проходить на ура в нашій родині, тому я готую деруни досить часто. У мене є багато рецептів їх приготування, але один з найулюбленіших ось цей простий рецепт дерунів з ковбасою. А вся справа в тому, що наскільки цей рецепт легкий і простий, настільки ж він і незвичайний, адже додавання одного інгредієнта до звичного страві повністю змінює його смак. А готувати ці деруни суцільне задоволення, так всі продукти завжди знайдуться в будинку, а за часом приготування займе не більше півгодини - в результаті ми отримуємо ситний і смачний вечерю для всієї родини. І якщо ви зацікавилися моїм незвичайним рецептом, то зараз я із задоволенням розповім, як зробити деруни з ковбасою.
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кріп свіжий - 20 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком