Цибулевий суп в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Французькі супи, як на мене, найсмачніші тому, що вони не надто жирні і в основному кремоподібні. А головне, що мені в них подобається, - це те, що смак інгредієнтів не вибивається із бульйону.
Напевно, я представлю вам самий просто рецепт того, як приготувати цибульний суп в горщиках. Бульйон ми будемо варити, а ось вже підготовчу і заключну частину доробимо в духовці. Також запечём грінки. Без них це блюдо буде неповноцінним. Думаю, такий суп полюбиться всієї сім'ї. Спробуйте почастувати їм своїх гостей.
- Перепілка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 400 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Кнопка - 100 грам
- Чебрець - 4 штуки
- Вода - 1 літр
- Сіль - За смаком

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Покладіть його на дно горщиків з вершковим маслом і гілочкою чебрецю. Приберіть все в духовку на годину при 150 градусах.

Приблизно в двох літрах води відваріть перепела. Готуйте його в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Сама птах нам не потрібна. А бульйон залийте в горщики.

Батон наріжте кубиками і покладіть на пергаментний папір. Підсушіть хлібні кубики в духовці 10 хвилин. Разом з ними поставте готуватися суп в горщиках.

Суп готуйте 20 хвилин. Потім всипте в кожну порцію сухарики і подавайте. Смачного!