Брауні в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо раптово вам захотілося випічки, а біля плити стояти часу немає, ось вам швидкий і простий рецепт брауни в мікрохвильовці. Солодка, ароматна і шалено смачна випічка всього за кілька хвилин!
Готовий брауни буде дуже м'яким, але не липким. Перед подачею обов'язково дайте йому постояти хоча б хвилин 10. До речі, в тісто можна додавати горіхи, сухофрукти, а також прянощі і ароматні есенції. Так що можете сміливо використовувати рецепт, як приготувати Брауні в мікрохвильовці, в якості бази.
- Какао-порошок - 30 грам
- Борошно - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Яйця - 1 штука
1
Масло розтоплюємо і змішуємо з цукром і какао-порошком.
2
Потім додайте яйце і ретельно перемішайте, трохи збиваючи суміш.
3
Частинами додавайте борошно, постійно добре розмішуйте. Заважайте тісто до придбання ним однорідності.
4
Форму для мікрохвильовки змастіть маслом. Перекладіть в неї тісто, розрівняйте.
5
Поставте в мікрохвильовку на 5 хвилин при максимальній потужності.