Боннський суп
(покроковий рецепт з фото)
Боннський суп - це відмінне дієтичне перша страва. Він дозволить вам позбавитися від зайвої ваги. При цьому суп смачний, простий, ніжний, ароматний і надзвичайно корисний.
Подавайте боннський суп до столу в гарячому вигляді. У цю страву входять ідеальні інгредієнти, які сприяє спалюванню жиру і при цьому покращують роботу травної системи. Ніжний, нежирний, з легкою кислинкою і ароматом спецій суп, сподобається всім без винятку любителям овочів. Якщо ви збираєтеся є боннський суп виключно в цілях схуднення, щось не соліть його.
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Лимонний сік - - За смаком
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Чорний перець - - За смаком
- Часниковий порошок - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Вода - 1 літр
- Зелень - 10 грам

1. Підготуйте інгредієнти для приготування супу.

2. Овочі добре помийте. Моркву наріжте кружальцями, капусту наріжте соломкою, перець, селера, помідори, цибулю наріжте довільно.

3. У каструлю налийте свіжу фільтровану воду. Коли вода закипить, відправте в каструлю моркву і варіть її 5 хвилин на середньому вогні.

4. Потім викладіть в суп капусту, селера, цибуля. Вогонь трохи зменшіть і продовжуйте варити овочі ще 10 хвилин.

5. На наступному етапі додайте в каструлю болгарський перець і помідори. Варіть суп ще 10 хвилин.

6. Заправте суп лимонним соком, kurkumoy, часниковим порошком і чорним меленим перцем. Проваріть ще 1-2 хвилини і вимикайте.

7. У готовий суп додайте подрібнену зелень.

8. Боннський суп готовий. Можна подавати до столу.