Бісквіт в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт бісквіта в мікрохвильовці - для тих ласунів, які бояться піч бісквіт звичайним, класичним способом. Приготувати бісквіт в мікрохвильовці зможе кожен, це простіше простого!
Я сподіваюся, що цей рецепт приготування бісквіта в мікрохвильовці допоможе вам швидко приготувати смачний десерт. Готовий бісквіт розрізати на коржі, промажьте своїм улюбленим кремом або варенням - і у вас вийде торт. Діткам цей бісквіт дуже подобається, і найголовніше - якщо на дитячому святі він швидко закінчиться - за допомогою мікрохвильової печі ви зможете швидко поповнити з'їдене Благо приготувати бісквіт в мікрохвильовці - дуже легко. Розповідаю, як!
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам (можна замінити маргарином)
- Цукрова пудра - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 30 мілілітрів
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без верху)

Викласти в миску, в якій будете готувати тісто, м'яке вершкове масло і цукрову пудру.

Гарненько перемішати ложкою масло з пудрою і додати яйця.

Збити до однорідного стану міксером.

Додаємо борошно, сіль, молоко і розпушувач і швидко розмішуємо все ложкою.

Посуд для мікрохвильової печі, в якій будете пекти бісквіт( або силіконова, або скляна з високими бортиками) змащуємо маслом. Виливаємо в неї підготовлене тісто і накриваємо або спеціальною кришкою для мікрохвильовки або просто тарілкою.

Ставимо в мікрохвильовку на середню потужність( у мене 700 ват) приблизно на 6 хвилин. Після того, як мікрохвильовка вимкнеться, не вистачало бісквіт - дайте йому дозріти. Він буде не таким засмаженою, як з духовки, але тим не менше вийде ніжним і пухнастим.