Безе з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Безе з журавлиною - легкий, смачний і простий у приготуванні десерт з дуже цікавою родзинкою. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!
Рецепт приготування безе з журавлиною дуже простий, забезпечує дотримання покрокової інструкції і виконувати всі рекомендації.
- Яйця - 2 штуки (білки)
- Цукровий пісок - 0.5 склянки
- Журавлина - 50 грам (свіжа, заморожена або в'ялена)

Підготуйте інгредієнти.

У ємність для збивання влийте білки.

Збивайте міксером до легких піків.

У кілька прийомів введіть цукор, продовжуючи збивати.

Збивайте білки з цукром до стійких піків.

Перекладіть білкову масу в великий кондитерський мішок.

Використовуйте для відсаджування білків велику насадку "зірочка" .

Відкидають безе на лист, застелений папером для випічки.

Вставте в кожне безе по одній або декілька ягідок журавлини.

Залишилася білковою масою можна безе "запечатати" або залишити в такому вигляді.

Випікайте безе на мінімальній температурі протягом однієї години, при випіканні дверцята духовки тримайте злегка прочиненими.

Готове безе легко знімається з листа для випічки, воно дуже смачне, легке, повітряне. Приємного чаювання!