«зимовий» салат класичний
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат, який можна подати як на обідній стіл в будні, так на свято.
«Зиязикай» салат можна заправити несолодким йогуртом або сметаною. Його можна укласти шарами або перемішати. Перед подачею салат наполягають в холодильнику.
- Варена ковбаса - 200 грам
- Мариновані огірки - 3 штуки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Морквина - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Горошок консервований - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
1
Яйця помістіть в холодну воду і відправте на вогонь, відваріть їх протягом 7 хвилин після закипання, потім остудіть. Картоплю і моркву вимийте, потім відваріть цілком і остудіть.
2
Наріжте курячі яйця (2 штуки), картоплю і моркву дрібними кубиками, також подрібніть ковбасу й огірки.
3
Перекладіть всі продукти в миску, додайте консервований горошок і сіль за смаком, а також кілька ложок майонезу і гарненько перемішайте.
4
Наполягайте салат кілька годин перед подачею, потім викладіть блюдо на салатні листя і прикрасьте тертим яйцем. Смачного!