Рецепт Запечені яблука з вівсянкою фото

Запечені яблука з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Вівсянка, Крупи
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На полуденок, Для дітей
Десерти, Страви з начинкою

Печені яблука - смачний і корисний десерт: в ньому багато клітковини і вітамінів. Плюс вівсянка - джерело наших улюблених повільних вуглеводів. Запам'ятовуй рецепт!

Хочете знайти гідну заміну ранкової каші зі звичайної вівсянки, тоді мій рецепт вам сподобається - печені яблука з начинкою з вівсянки з додаванням тростинного цукру готуються швидко, а з'їдаються з великим задоволенням і апетитом. Рекомендую приготувати запечені яблука з вівсянкою.

  • Яблука - 9 штук
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 100-150 грам
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування - 200-250 грам
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 1
1. Підготуйте яблука. Промийте їх і видаліть серцевину з кісточками.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 2
2. Змастіть ретельно форму для запікання вершковим маслом і щедро посипте цукром.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 3
3. Додайте яблука в форму.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 4
4. У ємності змішайте начинку: вівсянку, 100 грам цукру і корицю.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 5
5. Змішайте сухі інгредієнти, а після додайте 100 грам вершкового масла.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 6
6. Начините вівсяними пластівцями яблука.
запечені яблука з вівсянкою - фото крок 7
7. Запікайте яблука в розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-40 хвилин.

Схожі рецепти