Запечені яблука з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Печені яблука - смачний і корисний десерт: в ньому багато клітковини і вітамінів. Плюс вівсянка - джерело наших улюблених повільних вуглеводів. Запам'ятовуй рецепт!
Хочете знайти гідну заміну ранкової каші зі звичайної вівсянки, тоді мій рецепт вам сподобається - печені яблука з начинкою з вівсянки з додаванням тростинного цукру готуються швидко, а з'їдаються з великим задоволенням і апетитом. Рекомендую приготувати запечені яблука з вівсянкою.
- Яблука - 9 штук
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 100-150 грам
- Вівсяні пластівці швидкого приготування - 200-250 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка

1. Підготуйте яблука. Промийте їх і видаліть серцевину з кісточками.

2. Змастіть ретельно форму для запікання вершковим маслом і щедро посипте цукром.

3. Додайте яблука в форму.

4. У ємності змішайте начинку: вівсянку, 100 грам цукру і корицю.

5. Змішайте сухі інгредієнти, а після додайте 100 грам вершкового масла.

6. Начините вівсяними пластівцями яблука.

7. Запікайте яблука в розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-40 хвилин.