Запечена картопля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і доступне блюдо, яке завжди можна приготувати на обід або вечерю. Картопля запікається з ароматними грибочками і цибулею під ніжною сирною скоринкою. Всього 40-50 хвилин, і страва готова!
Якщо у вас є картопля, гриби, цибулю і трохи сиру, тоді ви з легкістю зможете приготувати це просте блюдо. Запечена картопля з грибами в домашніх умовах добре поєднується зі свіжими овочами (або салатами з них). Із зазначених інгредієнтів виходить 2-3 порції страви. Хай щастить!
- Картопля - 800 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком

Картопля промийте і очистіть, потім наріжте тонкими пластинками.

Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Викладаємо зверху на картоплю.

Гриби промийте і поріжте тонкими пластинками, викладіть на цибулю.

Солимо і перчимо до смаку. Вливаємо олію, і перемішуємо.

Перекладаємо інгредієнти в форму для запікання.

Поливаємо інгредієнти майонезом і посипаємо тертим сиром. Накрийте форму кришкою, і запікайте в духовці 35-40 хвилин. Для 5-7 хвилин до готовності зніміть кришку.

Смачного!