Яйця, фаршировані рисом
(покроковий рецепт з фото)
Яйця, фаршировані рисом - проста і швидка в приготуванні закуска. Ви можете подати її на святковий стіл, фуршет, урізноманітнити буденні закуски. Для пріготволенія знадобиться рис, яйця, соя.
Яйця, фаршировані рисом, можна приготувати в пост. А можна таким блюдом ласувати і на свято. Воно прикрасить ваш стіл і, може бути, увійде в список улюблених простих і швидких рецептів.
- Яйця - 6 штук
- Вода - 2-3 склянок
- Варений рис - 50 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки

1. Відваріть яйця круто.

2. Злийте, злегка остудіть яйця і очистіть.

3. Розріжте яйця навпіл уздовж або поперек. Виберіть в окрему мисочку жовток і роздушіть його виделкою.

4. До жовтків додайте соєвий соус і рис, перемішайте.

5. Начините половинки яєць отриманою сумішшю.

6. Яйця, фаршировані рисом, готові! Смачного!