Яблучний пиріг з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Коли вам потрібно приготувати що-небудь до чаю, а часу катастрофічно не вистачає, на виручку прийде це неймовірно простий рецепт яблучного пирога з манкою.
Це приголомшливий варіант, як приготувати яблучний пиріг з манкою, особливо він може бути цікавий для тих, хто не любить возитися з тестом. Мінімум інгредієнтів і часу на підготовчий процес, а в результаті - дуже ніжний пиріг з хрусткою скоринкою. Побалуйте себе смачною і недорогою випічкою!
- Яблуко - 3-4 штук
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Крупа манна - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка

1. Ось такий дуже бюджетний набір інгредієнтів потрібно, щоб повторити цей простий рецепт яблучного пирога з манкою будинку.

2. Сухі інгредієнти (борошно, цукор, манну крупу, корицю і ванілін) викладіть в глибоку миску, перемішайте.

3. Духовку розігрійте до 200 градусів. Підготуйте жароміцних форму, застелите її пергаментом або фольгою, змастіть маслом. Викладіть близько третини сухої суміші на дно.

4. Яблука вимийте, очистіть при бажанні і натріть на тертці. При бажанні можна збризнути їх соком лимона.

5. Приблизно половину яблук викладіть у форму рівним шаром.

6. Половину, що залишилася сухої суміші викладіть зверху.

7. Тепер знову викладаємо залишилися яблука.

8. Присипте все сухими інгредієнтами, як слід розрівняйте поверхню майбутнього пирога.

9. Залишилося тільки зверху натерти холодне вершкове масло і відправити форму з інгредієнтами в духовку.

10. Приблизно через 45-50 хвилин яблучний пиріг з манкою в домашніх умовах буде готовий. Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою або полити сметаною, наприклад.