Яблучний маковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Пухке тісто з вкрапленнями хрустких чорненька маковінок, а шматочки яблук так і тануть в пирозі, надаючи йому особливу ніжність і чудовий аромат пізнього літа і ранньої осені! пробуйте!
Цей пиріг справив неймовірне враження на моїх гостей. Відразу три господині озброїлися листочками і ручкою, стали записувати рецепт Яблука Там не вгадуються. Абсолютно несподіваний, соковитий, ніжний і в міру м'який пиріг. Готується пиріг легко і невимушено! Спробуйте, впевнена, вам сподобається!
- Борошно пшеничне - 1.5 склянки
- Цукор - 150 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Яблука - 5 штук
- Вершкове масло - 100 грам

Підготуйте всі інгредієнти.

За допомогою міксера збийте 2 виду масла з цукром, 15-20 секунд на середній швидкості.

Додайте яйця, збиваючи масу до однорідності.

Введіть борошно, розпушувач і мак.

Яблука наріжте невеликими кубиками .

Надішліть яблука в тісто і добре перемішайте до однорідності. Намагайтеся розподілити яблука рівномірно по всьому тесту.

Викладіть тісто у форму для запікання, розрівняйте ложкою і відправте пиріг в розігріту духовку.

Випікайте при 180-190 градусах протягом 30-35 хвилин. Свіжий яблучний пиріг з маком дуже ніжний, тому нехай охолоне в формі хвилин п'ять. Приємного чаювання!