Вареники з лівером
(покроковий рецепт з фото)
Вареники - дуже популярне і смачне блюдо, яке готують з різною начинкою. Даний рецепт дещо незвичний, оскільки розповідає як приготувати вареники з лівером в домашніх умовах.
Деякі вареники з м'ясною начинкою називають вже пельменями, але це помилка. Для багатьох вареники з лівером в домашніх умовах стало традиційним блюдом. До ліверу відносяться нутрощі тварин (печінку, нирки і т.Д.), які можна вживати в їжу. Даний рецепт дуже простий, а результат порадує навіть примхливого гурмана.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 200 грам
- Печінку - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 20 грам
- Яйце - 1 штука
1. Продукти для приготування вареників дуже прості і доступні. Якщо у вас немає часу возитися з тестом - візьміть готове. Я зазвичай встигаю зробити тісто, поки вариться лівер або картопля для начинки.
2. Варяться субпродукти не більше півгодини в підсоленій воді. Після цього витягуємо м'ясо і даємо йому охолонути.
3. При замішуванні тіста використовуйте краще гарячу воду, але не дуже, щоб борошно не зварилася. Тісто має бути дуже еластичним і добре розкочуватися.
4. Відвари лівер, подрібніть його на блендері, після чого відправте на сковороду з рослинним маслом і в середині смаження додайте цибулю. Приправити сіллю і фаршу poperčite, дайте йому трохи охолонути, після чого начиняють кожен вареник.
5. Начинки не шкодуйте, але дуже важливо, щоб вареник був ідеально і щільно зліплений.
6. Відправляємо вареники варитися в підсолену воду і чекаємо, поки вони спливуть. Як тільки вони здалися на поверхні, дайте їм проваритися ще близько 10 хвилин і витягуйте.
7. При подачі додайте трохи вершкового масла. Смачного!