Рецепт Тушкований часник фото

Тушкований часник
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Смачний ніжний тушкований часник для тих, хто не вживає цього овоч в сирому вигляді. Рецепт тушкованого часнику дуже простий, а використання - універсально. Готуємо!

Ох і смачно ж як виходить, скажу я вам А запаморочливий запах заповнює всю квартиру! Приготуйте тушкований часник у цій простому рецептом і ви отримаєте чудову закуску - ніжний часник, і дуже смачний і ароматний соус для заправки будь-яких страв. Приступаємо.

1. Звільняємо головки часнику від верхньої тонкої шкірки і зрізаємо верхівки зубчиків.

2. Змішуємо масло, вино, мед і сіль.

3. Горошинки коріандру і запашного перцю злегка роздавимо.

4. Вибираємо такий посуд для запікання з високими бортиками, щоб наш часник помістився туди. Посипаємо розчавленими зернами і заливаємо сумішшю. Додаємо гілочки петрушки або будь-який інший ароматної трави.

5. Закриваємо верх форми фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Зубчики часнику повинні стати м'якими.

Зубчики часнику насичуються смаком вина та спецій, і віддають соусу свої смак і запах. Охолоджений соус - відмінна заправка для салатів та інших страв. Готуйте і удачі вам!

  • Часник головки - 5-6 штук
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки (або будь-яку рослинну олію)
  • Біле сухе вино - 0, 5 склянки
  • Koriandr - 1-2 Щепоток
  • Запашний перець - 1-2 штук (горошинки)
  • Зелень петрушки - 1-2 штук (гілочки)
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Ох і смачно ж як виходить, скажу я вам А запаморочливий запах заповнює всю квартиру! Приготуйте тушкований часник у цій простому рецептом і ви отримаєте чудову закуску - ніжний часник, і дуже смачний і ароматний соус для заправки будь-яких страв. Приступаємо.

1. Звільняємо головки часнику від верхньої тонкої шкірки і зрізаємо верхівки зубчиків.

2. Змішуємо масло, вино, мед і сіль.

3. Горошинки коріандру і запашного перцю злегка роздавимо.

4. Вибираємо такий посуд для запікання з високими бортиками, щоб наш часник помістився туди. Посипаємо розчавленими зернами і заливаємо сумішшю. Додаємо гілочки петрушки або будь-який інший ароматної трави.

5. Закриваємо верх форми фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Зубчики часнику повинні стати м'якими.

Зубчики часнику насичуються смаком вина та спецій, і віддають соусу свої смак і запах. Охолоджений соус - відмінна заправка для салатів та інших страв. Готуйте і удачі вам!

Схожі рецепти