Тушкована картопля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кухонна техніка здорово полегшує роботу на кухні. Один з простеньких рецептів хочу показати вам. Ароматна, ніжна картопелька стане чудовим гарніром або основною стравою для всієї родини.
Перед вами класний варіант, як приготувати тушковану картоплю в мультиварці. Хочу звернути вашу увагу на кількість води. Все залежить від того, яка кількість підливи ви хочете отримати. Спецій теж вибирайте і додавайте на свій смак, щоб картопелька була більш ароматною і апетитною.
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 0.5 кілограма
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Вода - 1-1.5 склянки

1. На дно чаші мультиварки налийте трохи олії і викладіть подрібнену цибулю.

2. Картопля очистіть і наріжте. Викладіть в глибоку миску, додайте сіль і спеції за смаком. Все як слід перемішайте і тільки потім викладіть в чашу.

3. Воду з'єднайте з томатною пастою. Додайте щіпку цукру, солі, перцю за смаком. Вилийте в картоплю. Встановіть програму Випічка (можна звичайно і Гасіння, тоді картопля буде вологішим) з 50-60 хвилин.

4. Ось така тушкована картопля в мультиварці вийшла. Перед подачею можна додати трохи свіжої зелені.
Смачного!
Смачного!