Тісто для чебуреків з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів хрустких чебуреків пропоную приготувати просте тісто для чебуреків з оцтом. Рецепт легкий і на швидку руку, впорається навіть починаюча господиня.
Тісто для чебуреків дуже легко замісити на основі пшеничного борошна, води, солі, рослинного масла і з додаванням оцту. Чебуреки будуть хрусткі і з бульбашками.
- Борошно пшеничне - 550-600 грам
- Вода - 250 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 5 грам

Підготуйте інгредієнти.

У воді розчиніть сіль.

Влийте оцет.

Влийте в воду і рослинне масло.

Перемішайте рідину.

Просійте в миску половину порції пшеничного борошна.

Влийте рідина з оцтом.

Перемішайте тісто, розбиваючи все грудочки ложкою.

Всипте борошно.

Замісити руками пружне і еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Дайте тесту відпочити під рушником 20 хвилин. Потім можете смажити чебуреки.

Тісто для чебуреків з оцтом готовий.